Skip to main content
Vil alle mine tidligere forbindelser og indstillinger bli... - KH1600

Häufig gestellte Fragen

Vil alle mine tidligere forbindelser og indstillinger blive migreret, når jeg opgraderer?
 
Ja! Når du opgraderer til VPN Tracker 365, vil alle dine tidligere indstillinger og forbindelser blive automatisk overført, efter at du har installeret VPN Tracker 365.
Datenschutz-Einstellungen