Häufig gestellte Fragen
Mine VPN-forbindelsesdata er blevet uploadet til min personlige safe. Hvordan kan jeg fuldstændigt slette disse forbindelsesdata fra min personlige safe?
Alle data, du uploader til din Personlige Sikkerhedskasse, er stærkt krypteret. Ingen, ikke engang os, vil være i stand til at få adgang til dine data.
Forbindelser og genveje, der er gemt i din Personlige Sikkerhedskasse, kan slettes på to forskellige måder:
1. I VPN Tracker for Mac-appen
For at slette forbindelser eller genveje fra din Personlige Sikkerhedskasse skal du følge disse trin:‣ Gå til
